zaterdag 14 februari 2009

Joepie !!! - ik ben de grote broer !

Wow, dat was effe een verrassing ! - Ga ik 's avonds mooi te bed, lekker slapen, word ik 's morgens wakker, heb ik er een zusje bij ! - Dominique Caitlin heet ze hoorde ik pa zeggen.
Natuurlijk wist ik wel dat er wat aan zat te komen, want ma groeide pittig, gaf de laatste tijd andere geursignalen af en ook had ik de laatste tijd al "goede gesprekken" met die aankomende mysterieuze kleine.
Als dat geen leuk begin van 2009 is, dan weet ik het niet meer.
Nou, ik ga nu weer snel kijken hoe het met die knappe meid en met ma is, want eh, je moet ze nog wel in de gaten houden hoor !

dinsdag 10 februari 2009

Wat hebben we gemist in 2008 ?

Ja, dat blijft natuurlijk wel effies de vraag he...
Nou, eigenlijk is de kortste van de korte versies het stukje wat ik hieronder even snel kan bedenken, en dan hoef ik er echt niets bij te verzinnen hoor. Vanaf Oktober heb ik de, bijna gedroomde rondborstige, jonge, zeer goed uitziende, verzorgster die Pa in gedachten had, gekregen. Het is een hele lieve en zorgzame "jonge meid" geworden, die me erg verwend en bezig houdt, en ik kan zeggen dat ze een lekkere schouder heeft om lekker op te liggen ;-)
Ik heb daarnaast m'n eerste logeerpartijtjes gehad, en weer genoeg koffie gedronken bij al mijn vrienden en vriendinnen in het VU, in Heliomare en in het WFG, zodat ik die allemaal zeker niet zou vergeten (hoe zou ik dat nu kunnen ...) Ook ben ik met de hele familie, inclusief opa, oma en "oude" oma een weekje op vakantie geweest, waarbij ik lekker door de bossen heb kunnen struinen en terloops ook nog even de plaatselijke arts heb mogen bezoeken (ja, ik zal eens een keertje zonder die lui kunnen ...) Natuurlijk heb ik ook in deze periode eens kunnen wennen aan de gedachte dat Ma het weightwatchers programma naast zich had neergelegd om een jonge telg van de familie erbij te laten komen; nou, dat is echt wel even iets waar ik aan moet wennen hoor. Nu heden ten dage ben ik er aardig aan gewend en blijkt het dat Pa en Ma al aan het "aftellen" begonnen zijn; het lijkt bijna oud en nieuw wel ! En wat ik zeker niet vergeten mag is mijn muzicale carriere; want elke week krijg ik priveles en de roem is volgens mij bijna niet meer tegen te gaan.
Concerten in Ahoy houd ik nog even tegen, want ik blijf liever nog even met beide voeten op de grond staan ;-)
Nou, was dat even een mooi kort overzichtje ? - en niet eens alleen maar het kommer en kwel verhaal; zo wordt het schrijven bijna gewoon nog leuk.
Nou tot de volgende keer maar weer, en wie weet kom ik dan met nieuw onthutsend nieuws ...

Nieuw Jaar, Nieuwe Start ...

Ja, ja, ik leef nog steeds hoor !
Ik weet dat het een tijdje stil geweest is, maar nu in het nieuwe jaar ga ik echt m'n best weer eens doen om jullie van mijn wel en wee op de hoogte te gaan houden ;-) - Het eerste wat me natuurlijk in 2009 is overkomen, na een mooi oud en nieuw feestje dan wel te verstaan, is natuurlijk m'n 4e verjaardag ! Goh, wat een feest was dat; de hele week ervoor waren Pa, Ma en Zuslief ziek, en op mijn verjaardag was ik nou ook niet echt in m'n beste doen. (net als m'n beide opa's trouwens want die lagen allebei - wel afzonderlijk - ziek in bed). Na een kort feestje, waarbij de slagroomtaart eigenlijk het belangrijkste detail was, heb ik maar tegen Pa en Ma gezegd dat we m'n verjaardag nog wel een keertje over vieren ergens in de zomer => nou je had die blijde gezichten eens moeten zien, het kon zowat niet op ! En het voordeel wat ik dan misschien heb, is dat ik misschien wel 2x kadootjes krijg ;-) We gaan het wel afwachten, en zien wel of Pa en Ma zich een beetje aan hun afspraak gaan houden ...