dinsdag 25 september 2012

Vakantie ...

Goh, heb ik keurig in m'n dagboek geschreven, is het waarschijnlijk met 'doorzichtige' inkt geweest want mijn vakantie stukkie is niet tevoorschijn gekomen ... maar gelukkig heb ik altijd mijn 'externe geheugen' mee dus kom ik er vast wel uit. Dit stukkie had dus eigenlijk vlak na mijn vakantie geplaatst moeten zijn, maar ja ... die computers hé ....

VAKANTIE ...
Nou jammer hoor, de vakantie is weer over : 2 weekjes genieten van Wigwammen in Heel met gelukkig hééél vééél zon en weer mijn eigen Marloesje ;-). Marloes is nu al voor het 3e jaar mijn steun en toeverlaat tijdens mijn vakantie, nou da's echt werelds hoor, verwend worden door een mooie jonge meid tijdens je vakantie ;-). We hebben weer lekker huifbed gereden, gezwommen, gesnoezeld en helemaal gaaf, een bezoekje aan de cliniclowns gebracht ! En nu ? - weer terug en weer naar schooltje maar nog eerst even langs een stelletje vrienden in Amsterdam, Hoorn en Avenhorn voor onderzoekjes en aanpassingen.
Ach, het gewone leventje gaat dus weer beginnen ... tot gauw maar weer.

Alweer effies geleden ...

Ja, ja, wat vliegt de tijd he. (goh lijkt bijna wel of ik mijn overgroot opa hoor praten !). Nou, wat ik eigenlijk alleen maar wilde zeggen is dat het gewoon weer effies te lang geleden is dat ik jullie op de hoogte heb gesteld van mijn wel en wee, en niet dat dat iets bijzonders is, want dat zijn jullie wel van mij gewend ;-). Effies heel in het kort wat er zich de laatste weken heeft afgespeeld : niet te vergeten natuurlijk MIJN VAKANTIE !!! - School perikelen (yep, the continuing story) en koffie drinken + blijven slapen bij mijn vriendinnen in Amsterdam. aangezien de vakantie leuk was en ik daar best wel wat over kan vertellen, begin ik wel met die andere dingen. School gaat, zoals jullie wel weten, ook in de vakantie gewoon door bij ons dus ook de toestanden qua klasindeling en het gezeur hieromtrent. (leuk joh; pa die 'geniet' met volle teugen en is af en toe niet te genieten wanneer hij weer met die zooi bezig is ...). Ben wel weer terug naar mijn eigen groene groeppie maar met z'n 2-en op een groep is eigenlijk niet echt leuk hoor dus moest hier wel wat gaan veranderen. Nou lijkt het erop dat pa's voorstel (heb ie mij ook nog niet eens verteld) waarschijnlijk doorgang gaat vinden en gaat worden uitgevoerd. Weet er eigenlijk precies ook niets van maar heb wel begrepen dat alle klassen gemengd gaan worden en de hele school opnieuw wordt ingedeeld. We wachten wel af wat het gaat worden; we merken het wel ... Een 2e - leuke gebeurtenis - is eigenlijk dat afgelopen week het buisje uit mijn linker oor is verwijderd bij mijn vriendinnen in amsterdam; eindelijk geen pijn en last meer hiervan ! Pa heeft zijn koffie peil weer goed op peil kunnen brengen met mijn vriendinnen daar want ik mocht nog mooi een nachtje blijven logeren bij ze. Hopen dat het nu een tijdje over is en ik geen last meer krijg er van. Ja, en dan de vakantie ... Mooi joh ! Lekker 2 weken verzorgd en vertroeteld worden door mijn eigen 'doktertje' Marloes en kunnen genieten van mooi weer, waterspelletjes, snoezelen, huifbedrijden, boswandelingen en allemaal leuke dingen met een groep gelijkgestemde vriendjes en hun families ! Je had er gewoon bij moeten zijn om mijn gelukzalige gevoel te kunnen begrijpen ;-) Kan eigenlijk bijna niet wachten totdat we weer gaan (als we mogen ...) Gelukkig hebben pa en ma ook lekker genoten en zelfs mijn grote zus en dat 'monster' van een kleine zus hebben zich goed vermaakt. (dat denk ik tenminste want ze waren nauwelijks bij ons huisje ...) Nou, om effies te eindigen waarmee ik ben begonnen; "goh, wat vliegt de tijd", is het zeker tijd om nou mijn bedje op te gaan zoeken ! Tot de volgende keer maar weer, Groetjes en Truste !  -  slaap lekker.