zaterdag 26 februari 2011

STAAN !!!!!!!!!!!

Hé allemaal, hier even een werelds nieuwtje : Het is me weer eens gelukt mezelf tot STAAN op te trekken !!!! Ach, natuurlijk doe ik bijna dagelijks aan een eigen type fitness, maar dit was wel weer even een mijlpaal. En geloof me, dat kleine monster wat je naast me ziet staan heeft me niet geholpen of in m'n billen geknepen om mezelf tot stand te krijgen. Jullie weten natuurlijk dat ik zo'n te gekke bubbelbuis gekregen heb en dat stimuleert wel heel erg goed hoor; die trillingen en dat gebrom maken je spieren gewoon losser dus die warming-up is nauwelijks meer nodig. Omdat pa nog geen rubberen plateau rond die bubbelbuis heeft kunnen opsnorren moet ik even beter m'n best doen om erbij te kunnen en ja met mijn soeplesse en kracht is dat eigenlijk niet zo'n heel erg groot probleem hé. Maar ja, dat staan gebeuren dat heb ik nou maar weer mooi geflikt, nu nog even zorgen dat pa en ma het niet teveel zien want anders moet ik voortaan nog harder mijn oefeningen en m'n best doen. Voor je het weet verlangen ze van je dat je hand in hand met ze mee wandelt ... Nou, ik ga mijn gymnastiek oefeningen weer doen want anders raak ik uit vorm, en stiekum natuurlijk weer naast m'n bubbelbuis oefenen met staan als er niemand kijkt ;-) .. Tot de volgende keer maar weer.

Oh ja, nog even dit; afgelopen week is het me weer gelukt een 1oo% score te halen bij het wakker houden van mijn huisgenoten ! Ik had er wel 8 dagen voor nodig en korte nachtjes om zelf te slapen, maar het is me weer gelukt !!! - Gisteren heb ik hierdoor zelfs een nachtje mogen logeren bij Merakel, mijn logeerhuisvriendjes in Lutjebroek ! Kun je nagaan, een wedstrijdje winnen en nog een beloning krijgen om te mogen logeren; ha, het ken niet op ! - Nou, doeg hé.

dinsdag 15 februari 2011

Verrassing van Pa !!!

Wow zeg, kom ik beneden (na weer een lekker onrustig nachtje waarbij ik maar weer eens heb bekeken wie ik allemaal uit zijn of haar slaap kon houden en de 100% score er weer net niet helemaal in zat) staat me daar een gek gevaarte van bijna 2 meter in de kamer. Ik moest echt eerst eens 2 -3 keer goed kijken wat dit nou was en terwijl ma maar zat te pushen met m'n broodjes en drinken want "de taxi komt zo ..." zat ik meer achterom te kijken en te peinzen wat het nou kon zijn. Ja, en toen kwam pa dus beneden, trok me uit m'n stoel en zette mij op zo'n plateau tegen die paal aan die wel heel veel weg had van die bubbelbuizen die ik uit de snoezelruimtes ken. Deze had dan wel een gekke bol bovenop maar voor de rest ... Nou, je raad het al, pa stopt een stekker in het stopcontact en die paal begint me te brommen en te trillen, heerlijk gewoon !!! Het was dus wel degelijk zo'n bubbelbuis en pa, met al zijn gesnuffel en gezoek had het weer eens voor elkaar gekregen om zo'n werelds ding op te snorren en voor mij op te halen. Dit wordt ook zeker weer genieten, en alhoewel het zit plateau wat hoger en smaller is, vinden we daar ook vast wel een oplossing voor. Nog effies en dan heb ik gewoon mijn eigen snoezelkamer met al het materiaal en kan ik vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om bij mij te komen spelen. Wie weet komen mijn vrienden uit Amsterdam en Hoorn dan ook eens naar mij toe ;-) Ik ga er vanacht lekker van dromen en dan morgen alles en iedereen maar even lief aankijken ...



maandag 14 februari 2011

Er was er één jarig ...

Met de verjaardag van zuslief gisteren (dat kleine schreeuwende monster), moest ik ook weer even denken aan mijn eigen verjaardag. Lekkere taart, veel aandacht en kadootjes, nou dan wil je gewoon elke week wel jarig zijn hoor. Ik ben weer eens lekker verwend en alhoewel het snot bijna weer uit mijn oren en ogen tegelijkertijd kwam, mocht dat de pret niet drukken. Ik heb een leuk "klingel-bel-spel" gekregen, mooie kleren en genoeg spekjes voor een weekje snoepen; mjamm ! Het wordt dus aankomende weken weer lekker genieten, enne ... ik denk dat ik daar eigenlijk maar eens gelijk mee gaan beginnen ;-) - lekker spelen en een paar spekjes verorberen. Nou luitjes, tot de volgende keer maar weer !

zondag 13 februari 2011

Nieuwe spalken

Hoi luitjes,
Weer een tijdje terug dat jullie van me vernomen hebben, maar eigenlijk ging alles lange tijd gewoon zo erg goed en zat ik zo lekker in mijn velletje, dat er niet veel te melden was. Nu heb ik wel weer het één en ander meegemaakt en nieuwtjes te melden. Allereerst hier maar eens over m'n nieuwe spalken; man, man, man je geloofd het toch gewoon niet; die vorige had ik nog maar net en nu waren ze alweer te klein ! Opnieuw passen en meten dus en voila 2 maatjes groter !
Nou hier moet ik dus wel even mee "uit de voeten" kunnen ;-) Volgende stukje dat jullie vernemen van me gaat weer over hele andere dingen, maar dit wilde ik jullie niet onthouden. Groetjes en tot de volgende keer !