donderdag 16 april 2009

Goh, gezellig ... koffie drinken

Yep, aan koffie deze maand echt geen tekorten hoor, en ook al mijn sociale contacten bijhouden heb ik na deze maand weer helemaal gedaan. Wordt weer eens een maandje onderzoekjes in Amsterdam (misschien kom ik nou eens van die vervelende nierstenen af !), bijpraten in Wijk aan Zee (en als ik geluk heb ook nog eens wat nieuws passen), vernieuwd kennis gaan maken met m'n vriendinnen in Hoorn, en als het helemaal meezit willen ze me ook nog eens zien ergens in verwegistan; nadeel van populair zijn, hé.
Daarnaast wil ik ook even wat vaker bij m'n oma langs, want die is ook een beetje ziek; maar daar langs gaan da's zeker geen straf hoor. Ze komt gelukkig nu ook samen met opa elke week bij ons een hapje eten; vinden vast net als ik dat Ma zo lekker kan koken, maar da's wel zo leuk want dan zien we ze tenminste effies vaker, en kunnen we nog effies lekker knuffelen. Hoop maar dat ik daar nog lang van mag genieten. Nou, ook dat gaan we wel weer merken; ze gaan als ik het goed heb begrepen, eerst straks nog op vakantie met een bootje of zoiets. Ja, zoals gezegd, deze maand is de agenda weer redelijk gevuld, dus als jullie nog langs willen komen ... dan moeten jullie snel bellen ;-)

Nieuwe School !!!!

Ja hoor, jullie lezen het goed allemaal; ik ga straks naar een andere school ! Niet dat ik het hier op Heliomare niet leuk vind hoor, maar weet je, er zijn van die 'piepeltjes' die vinden dat je verplicht school moet gaan volgen wanneer je 4 jaar geworden bent. Nou, zie je mij al een beetje braaf in de klas zitten en klassicaal allerlei oefeningetjes doen ? - nou dacht het niet hé. - ik vind het nog veels te leuk om een beetje zelf mijn dagindeling en programma te bepalen, en met al mijn juffies zelf een programma op poten te zetten. Het duurt allemaal nog wel even hoor, want het gaat pas ergens in augustus beginnen of zo, maar ik ben d'r wel al effies een keertje geweest.
Het wordt De Klink; een ODC in Opmeer, en ik moet zeggen, het zag er best wel gezellig en leuk uit. - scheelt sowieso een eindje rijden !!! Nou, we gaan het allemaal wel merken tegen die tijd, maar eerst mag Pa weer zo'n leuk stapeltje formulieren in gaan vullen voor m'n rugzakje, want ja, zo'n verandering betekend ook meteen dat ik weer een ander rugzakje en PGB ga krijgen; nou ik wens 'm succes, als dat weer zo gaat lopen als vorige keer ... (en nu zijn ook al die regeltjes nog eens verscherpt ...) Ach, jullie lezen het ooit wel weer een keertje van me.
Groetjes.